beautiful people.


BAD DAY.

Åh är så trött va, har sjukt ont i huvudet med det blir nog åska. ( jag och dom gamla tanterna som känner sånt va ) Pms har jag också, fint! Johanna kom hit och väckte mig vid två inte okej o sova så länge. Hjälpte henne med lite stuffs sen åkte vi ut till stallet. Haha har nog aldrig sätt något roligare än när jag slänger upp johanna på faxi i hagen, hon bara "ehhmm.." höll stenhårt i manen. En gott skratt fick jag mig då va. Nu ska jag snart käka och sen blir det bara att ta det lugnt för hela slanten då va. Hörs sen.
Kisses & Love. / G.

Världens finaste låt.

Innan jag somnar slänger jag upp världens finaste låt just nu i alla fall!


Förbjuden frukt lockar alltid mig mest.

Hej. Ligger i sängen och chillar, ser på ett program som heter "Det blir bättre". Sjukt fint program som går på tv3. Värt att titta på! Är jätte sugen på att göra saker jag inte borde eller får hela jävla tiden, hur sjukt jobbigt är inte det? Vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill kunna göra vad jag känner för. Inte vad jag kanske borde. Aja whatever, är sjukt lack då tröjan jag fick hem för någon vecka sen är på tok för urringad, visst har jag ofta urringat men detta är extremt.. Måste hitta något jag kan ha under för jag vill inte ha något fult linne under, typ någon snygg topp i spets eller något. Aja det återstår att se vad jag hittar, tänkte dra med Johanna eller någon ut på stan i veckan och kolla lite. Var längesen jag var i stan och shoppade då jag legat hemma sjuk så länge, mest blivit internet shopping för min del då va.

Med dessa rader säger jag sov gott & gör vad fan ni vill & inte vad ni kanske borde göra. Ångra ingenting som en gång gett dig ett leénde på läpparna.

Kisses & Love. / G.



Telefon date.

Hallå va :) Ligger i sängen och snackar med johanna i telefon, som vanligt. Ser ut som vi styr en bättre utgång på torsdag! Riktigt fint.. Är det fint väder på onsdag blir det nog en bättre date på beach club med johanna också. Ska dock inte bli så spårat som nu sist för det klarar jag icke? HAHA. Ska se på Tv lite nu och ha lite telesex med johanna bara sen nanna riktigt fint!
Kisses & Love. / G.

Kiss me.

Hej hej hallå. har tagit det sjukt lugnt hela dagen, varit i stallet och myst lite och ridit en runda. mys! Så sjukt varmt det var istället. lööööve it. Nu sitter jag och väntar på att BB ska börja as usual.. Imorgon blir det att hjälpa Johanna med lite skolgrejer sen stallet i guess. ;) Vill ha helg nu. Funderar starkt på utgång på onsdag eller torsdag. Om jag inte hade kunnat dö för denna låten och en flaska rosé nu så vet jag inte!

Kisses & Love. / G. 




memories.

Satt och läste inlägg i min gamla blogg och hittade detta som jag än idag tänker varje dag på. Det förändrade mitt liv.. Så here u go.

Det var för exakt tre år sedan det hela började..
Jag bestämde mig för att äntligen bli som alla andra. Jag gick ner 40 kilo på 6 månader, vilket är otroligt snabbt och otroligt mycket. Deprissionen blev min vardag och redan efter två månaders strikt svält orkade jag inte med varken skolan eller fritiden. Jag isolerade mig från min omgivning och det jag trodde skulle bli så underbart visade sig bli en dödsfara. Min hjärtrytm försämrades enormt och jag började få blackouter, det gick inte en dag utan att jag svimmade av utmattning i mitt eget hem. Jag kommer särskilt ihåg en gång då jag reste mig upp ur min säng för att gå ner för trappan, mina ben vek sig och jag svimmade och rammlade ner för hela trappan. Det gjorde så otroligt ont när jag vaknade till eftersom jag endast bestod av skinn och ben. Då vägde jag ungefär 41 kg och hade hållt på med svälten i några månader. 

Men det skulle snart bli ännu värre.. Jag minskade ännu mer av mitt kaloriintag och åt endast ett halvt knäckebröd per dag och drack endast vatten på kvällen för att inte behöva visa mig bland folk "tjock" fylld av vatten. Det är obegripligt att förstå vilket helvete man hamnar i. Iallafall tiden gick och jag fick hjälp bland annat nere i Trelleborg hos en privat klinik för ätstörningar. Men den var inte mycket till hjälp, där fick jag i stort sätt möjlighet till att se henne sitta och proppa i sig kakor medans jag skulle försöka meditera. 
Så utan resultat fick mamma nog och sökte upp hela själlands ordförande för deras kliniker för ätstörningar och lyckades få en tid hos Mikael som bosatt sig i lund istället för i dk. Det var min vändning, jag lärde mig att se inifrån istället för utifrån, jag började förstå att jag var långt ifrån tjock, jag började förstå att alla blickar jag fått på stan inte var för att jag var tjock utan för att folk trodde att jag hade dödlig cancer. Så med mina 34kg började jag lägga på mig mer muskler och fett för den delen också. Fick antidepressiva för att stå ut och för att få bort all depp. 
Det hjälpte. Mikael kommer alltid att vara min hjälte, det var han som räddade livet på mig. 
Det var han som fick mig att inse att jag verkligen var unik, hur jag än var. 
Det var han som fick mig upp på vägen igen. påvägen till att bli normal.
Vägen skulle inte bli lätt det visste jag om. men jag bestämde mig, och styrkan som krävs för att man ens ska kunna banta så mycket är enorm så jag visste att jag hade den. 

Nu år efter detta och mår jag underbart, mitt liv har dock aldrig blivit desamma som förr, och den lyckan jag bar inom mig som barn är fortfarande bortblåst. Jag går fortfarande på mina tabletter men det mer för att slippa depp perioderna som än sitter i. 

Nu ber jag er, ni som är påväg att hamna i samma situation jag hamnade i tänk till.
Snälla, förstör inte era liv så som jag gjorde. Jag gick miste om ett helt år av min ungdom, och det är bara en liten tid om man jämför hur andra har haft det. det finns folk som varit sjuka i 20 år. Och tillslut dött av detta.
Jag var nära döden och ingenting skrämmer mig mer än att tänka tillbaka på hur det var, att varje vecka gå och lämna blod för undersökning av mitt hjärta. och allt pågrund av att jag vägde så lite.
Ska inte babbla mer om detta nu, men ha det fint.
Kisses & Love. / G.

sunday, bloody sunday.

Ligger nu i min säng vilket jag gjort i stort sätt hela dagen, har haft en fruktansvärd dag med sjukt mycket huvudvärk och ångest. Igår blev det utgång med Johanna, Malvina & company. Började hemma hos Emelie och blev redan där spårad, vi drog till Zoo bar en liten stund, drack polkashots och cider. Efter detta drog jag & johanna till min brors kompis här på Råå. Blev väl inte jätte sent, men det räckte för mig. Känner mig helt jävla utslagen. Älskar mina fylle-sms med. Alltid lika sjuka. Aja. Nu ska jag se klart BB skriver kanske mer sen om jag inte somnar!
Annars ha det! Kisses & Love. / G.

Slagen hjälte.

Om jag inte är as trött och bakis så vet jag inte! :/ Får skylla mig själv..
Kisses & Love. / G.

for all we know we might not get tomorrow.

Hej hej hallå! :)
Sitter och taggar lite då va! :) OM jag inte är festsugen så vet jag inte, bara längtar tills jag får korka upp min rosé och tagga till ännu mer! Dock är det nog liiiiiite tidigt än, ska snart bege mig in i duschen och raka benen och allt sånt och fixa tånaglarna är ett måste då mina är täcka till en tredje del av gammalt rött nagellack! Fränt..
Ikväll blir det utgång med Johanna, Malvina och hennes kompisar! :) Blir nog nice. I might drink a little more than i should tonight.. & det är fruktansvärt fint. Drar hem till Malvinas kompis Emelie och förfestar ikväll inför en riktigt fin utgång. Med dom orden säger jag: Ha en riktigt fin kväll för det ska jag ha!
Kisses & Love. / G.


Id Buxom up!

335 :- Id bare minerals, på Kicks.

Var tvungen att tipsa om detta läppglans som är helt fucking amazing! Förstorar läpparna eller vad man ska säga precis lagom och håller as länge.

Godbitar!

Om jag inte hade kunnat döda för dessa kläderna & smyckena, haha. Allt kommer från Nelly.se.
Kisses & Love. / G.

friday.

Har nyss lagt på luren med johanna. Hon är så fruktansvärt störd & jag gillar det. Vet inte om jag ska ladda ner en go film och se den eller om jag ska zappa fram något på tvn.. Vilket stort dilemma! Aja Talk to u later.
Kisses & Love. / G.

Hallå.

Nej jag ligger inte i koma & jag har inte dött som tur är! Åkte hem till baby igår kväll och sov där så har inte kunnat bloggat, sen när jag kom hem råkade jag somna om och vaknade rätt många timmar senare. Good work Gabriella! Aja, har sjukt ont i huvudet fortfarande jag förstår inte varför? Kanske vädret? Har nyss kommit hem från ett event som Emelie Ekstrand höll i, jätte trevligt faktiskt trots min dumma huvudvärk! Träffade lite folk som jag inte träffat på år och dagar vilket alltid är fint. :) Ikväll blir det att sega framför tvn med ett rör treo och vatten. Kul? Nja. Imorgon blir det i alla fall utgång vilket kommer sitta riktigt fint då jag varit hemma i tre/fyra veckor nu. Looking forward to that..
Aja, nu börjar Talang! Fint, känner mig som en 80 åring.. Med det säger jag Hejdå och trevlig kväll!
Kisses & Love. / G.

Beach -11.

En liten bild på några av mina favoriter!
Enjoy! ;)


Hello!

Sitter och segar framför datorn, är sjukt trött eftersom jag var as tidigt hos frisören imorse.. Blev att jag la lite ljusare slingor i håret, är inte riktigt helt säker på att jag är nöjd, eller så är jag kanske bara ovan? Ingen som helst aning.. ;) Syns inte jätte mycket dock så lär säkert bli super om någon dag! :) Ikväll ska jag nog träffa min kära pojkvän, om inget oväntat händer vill säga! Aja skriver lite mer senare tänkte kolla upp lite snygga badkläder inför Magaluf med så slänger väl inte lite bilder.
Kisses & Love. / G.

En bild på olga, mig & moa för några veckor sen i brist på bilder. ;)

MAGAFUCKINGLUF!

Har glömt att berätta att jag & min snygga vän Malvina drar till Magaluf en vecka i Juli (23-30). Ska bli så sjukt nice. Knappt taggad? EHH JA! Kommer bli riktigt fint!!!


love.

Heej! :) Är sjukt seg som sagt, efter min lunginflammation blir jag trött av typ ingenting och då menar jag inte trött som i lat typ utan helt sjukt utslagen.. Inte okej. Aja det blir väl bättre hoppas jag! Vad har hänt? Hm, kollat BB och snackat med Johanna som vanligt i pauserna, sen kom Charly, Fröken Gellberg & Kelly förbi och sa hallå va liksom, sen har det nog inte hänt så mycket mer. Vilket är rätt skönt då jag som sagt är mega trött.
Sitter och tittar på Cheaters & undrar om det verkligen är på riktigt eller bara skådespel? Någon som vet? Helt sjukt i vilket fall.. Äh nu kallar sängen tidig uppstigning imorgon väntas! :) Lovar lite roligare inlägg imorgon men idag orkar jag verkligen inte.
Kisses & Love. / G.

Lazy..

Hej. Sjukt otaggad på att blogga idag då jag haft fullt upp! :) Har varit i stallet och legat i hagen och gosat med min lilla prins, ja legat ni såg rätt. haha han är så söt denna hästen asså ligger han ner vill han att man ska ligga bredvid och gosa. Mmmm mysepyse då, vill inte pojkvännen gosa så får man gosa med den som vill! Faxi är dessutom mycket gosigare än min kära pojkvän. haha nä skämt o sido men det var mys. Nu har jag nyss duschat och sitter och käkar lite gröna oliver, kan vara det finaste som finns! :)
Imorgon bitti blir det frisören, ska färga håret, fixa till min hårförlängning och klippa mig litta ;) Vet dock inte om jag ska köra på ljusa slingor eller bara lägga in en rödaktig toning.. Aja det återstår att se! :)
Nu ska jag kika på tv och kränga oliver. Vi hörs!
Kisses & Love. / G.

give me everything tonight.

Hej hej hallå! ;)
Sitter bänkad framför bb as usual! Får inte missa ett enda avsnitt, det går absolut inte för sig då va! Aja, åkte ut till stallet vi 5 och var väl hemma vid 8 igen.. När jag kom hem hade mamma varit och hämtat ut mitt paket från bubbleroom och ett från gina med.. MUUMS! Så fina, dock var den svart/bruna lite kort men det löser sig! :) Har hunnit lägga på telefonen med fröken Gellberg som ringde och predikade lite med! Grattis i förskott snäckan! Är riktigt sugen på utgång på lördag! Tre vita helger räcker mer än nog för mig kan jag lova.
Nä nu börjar BB igen! Vi hörs. Kisses & Love.

Lalala..

Hej Hej hallå! :)
Ligger i min säng fortfarande har nyss slagit upp ögonen och är fruktansvärt sugen på att somna om igen.. Borde jag det? Nja kanske inte.. Idag händer inte ett skit, jo stallet typ. Inget annat och det känns grymt skönt! Har sovit riktigt dåligt eftersom jag hade så sjukt ont igår, vilket gör mig sjukt seg i hela huvudet.. Därav detta fantastiskt roliga inlägg då jag inte ens kunde komma på en rubrik! haha. AVBRYT känner jag på detta nu va om ni inte redan somnat?
Skriver när jag är piggare i huvudet igen! ;) Ha en bra dag alla snyggisar, ni andra: ha det.. haha ;)
Kisses & Love. / Sleepy G.

Godbitar it is!

I'm back! Nu har jag hittat bilder på mina godbitar: en kofta från One Teaspoon & en tröja som också kommer från One Teaspoon, och den berömda Wonderbra bhn.. Tröjorna är jag jätte nöjd med då dom satt perfekt och var stilrena. Bhn däremot kan jag inte rekomendera om man inte har typ A-kupa, mina bröst blev gigantiska.. Kanske vissa gillar, men tyckte det blev lite to much vilket jag inte trodde det skulle bli.. Nu ska jag lägga mig i sängen & chilla då jag fortfarande har sjukt ont i min mage.. Riktigt illa, hoppas det är över till imorgon bitti.
Sov sött! Kisses & Love. / G.


Run for your life.

Nämen hallå va! ;) Nu sitter jag här och väntar på att mitt älsklings program BB ska börja, Martin är nog het? Ehm, joo tack. Aja, red en långrunda med Marita & Emma vilket var mycket mysigt & skoj. Aja nog med hästsnacket då va. Är sjukt förbannad varför kan jag tyvärr inte dela med mig av. Är sjukt kondfundersam över hur folk kan bete sig, saknar killar miljoner hjärnceller eller hur ligger det till? Jag tror fan det asså!

Sen att jag har sjukt ont i magen är också trevligt? Älska magkatarr! Noo.. Aja jag överlever hoppas jag! :) Är för övrigt sjukt sugen på att sitta på beach club med en kall flarra rosé nu va. Hade varit sjukligt fint! Skriver mer efter BB och lovar då att dela med mig av mina godbitar jag fått hem som jag sa förut. :)
Kisses & Love. / G. <3

Hello!

Knappt fint väder? Mmmmhm.. Ska bege mig ut till stallet & rida en liten runda hade jag tänkt mig. Ska övningsköra ut så ser ni en silvrig bmw som vinglar och kör i fel hastighet så watch out! :) Haha.
Skriver mer när jag kommer hem igen, fick hem lite godbitar jag beställt för någon vecka sen så tänkte visa er dom! :) HA DET! :)


Här är en bild på min lilla prins. Enjoy! ( för er som bryr er haha )

Klick!

Slänger snabbt upp mina senaste inköp som kommer från http://bubbleroom.se.

Tänker mig den första tröjan/blusen eller vad man säger till en svart tajt kjol, ett par svarta leggings & ett par skyhöga klackar en fin utekväll. Den andra blusen blir nog mest till vardags eller något, tyckte den var så söt så var tvungen att klicka hem den med.
Nä nu ska jag verkligen sova, Kisses & Love. / G.

I'M BACK!

Hola!

Nu är jag tillbaka, snyggare, galnare & smartare än någonsin tidigare. haha! Vet inte om någonting av det stämmer men man kan ju alltid hoppas? Kommer att leverera inlägg som på löpande band då va! I promise, om jag inte tröttnar vill säga.. Nä nu kallar sängen, vi hörs!

Kisses & love. / G.

RSS 2.0